Suzuki Wintercheck

Maak jouw Suzuki extreem winterklaar met de Suzuki Service Wintercheck.

De Suzuki Service Wintercheck

De winter staat voor de deur en daarmee ook de jaarlijkse Suzuki Wintercheck. Want wanneer het kouder wordt heeft je auto het net even iets zwaarder dan anders. Kom daarom langs voor een Wintercheck, dan controleren wij voor slechts € 14,95 je auto grondig op maar liefst 18 punten. Zo kan je ook in de meest extreme winter veilig de weg op.

 

Gratis ruitenontdooier

Geen ochtenden meer het ijs van de ruiten krabben. De Suzuki ruitenontdooier maakt het je makkelijk. Gratis bij de Wintercheck.

 

 

Bekijk de video en ontdek wat een Wintercheck bij Suzuki Service inhoudt

Winterbanden voor jouw Suzuki

Onder winterse en herfstachtige omstandigheden verlies je al gauw grip op de weg waardoor je een langere remweg hebt. Winterbanden voorkomen dit. En je doet ook nog eens langer met je zomerbanden omdat er minder op gereden wordt. Er is al een set winterbanden met stalen wielen vanaf € 559,00! Meer informatie winterbanden
 

Maak een afspraak voor de Suzuki Service Wintercheck

Met de Wintercheck van Suzuki wordt jouw auto voor € 14,95 op 18 cruciale punten gecontroleerd. Zo ga je ook in de koudste tijd van het jaar veilig op weg. Maak eenvoudig online een afspraak bij jouw Suzuki-dealer.

Maak hier een afspraak.

De Graaff Autobedrijven

De Graaff Autobedrijven streeft naar een optimale serviceverlening, een hoog kennisniveau en een uitstekende technische kwaliteit van uw auto. Daarbij past natuurlijk een persoonlijke benadering van onze klanten.

Neem gerust contact met ons op

Waarom De Graaff?

  • Familiebedrijf sinds 1911
  • Persoonlijk & Betrouwbaar
  • Officieel dealerbedrijf
  • Deskundig & flexibel
  • Afspraak is afspraak
  • De Graaff Autobedrijven
  • Locatie Waalwijk

Plan uw werkplaatsafspraak

Plan hier uw werkplaatsafspraak eenvoudig online. Wanneer u uw auto bij ons aanbiedt voor service of onderhoud ontvangt u vooraf een prijsopgave. Wanneer u dat wilt, ontvangt u een sms wanneer uw auto klaar is.

Afspraak plannen

Schadeherstel

Ook voor schadeherstel is De Graaff Schadeherstel het aangewezen adres. Ons gereedschap, testapparatuur en fabrieksgegevens zijn voor uw auto onontbeerlijk voor correct schadeherstel. De Graaff Schadeherstel ziet erop toe dat airbags, gordelspanners en andere specialistische onderdelen exact volgens de fabrieksspecificaties worden vervangen.